Християнський сайт "Терноцвіт"



Untitled
Головна » 2011 » Жовтень » 1 » ІДІТЬ ДО ЙОСИПА
2:12 PM
ІДІТЬ ДО ЙОСИПА

"Ідіть до Йосипа!” — цими словами посилав фараон, єгипетський цар, свій народ, що терпів голод, до Йосипа, якого Боже Провидіння поставило, щоб він спас Єгипет та й інші країни від голодної смерті. "Ідіть до Йосипа!” — так говорить небесний Отець до кожної людини, а особливо до нас, християн. Посилає нас до того Йосипа, якого нам дав за головного заступника і хоронителя. Єгипетський Йосип був праобразом нашого св. Йосипа. Той старався тільки про якусь частину людей; а цей був вибраний Богом для старання про цілий світ, про його земні й душевні потреби.

Господь Бог наділив св. Йосипа високою честю, коли дав у його руки своє вітцівство і свого єдинородного Сина. Ісус Христос не лише кликав Йосипа батьком, але й слухав його як батька, виявляв ту щиру дитячу любов, послух і пошану, яку кожна добра дитина виявляє своєму батькові.

Господь Бог відзначив св. Йосипа також тим, що дав йому Пресвяту й Непорочну Діву Марію, матір Ісуса, щоб він про Неї дбав як вірний товариш.

Бог дав св. Йосипові також батьківське серце, щоб він нас любив. Дав йому Бог владу, щоб він без всяких труднощів міг випросити від Бога все, чого ми будемо просити через нього.

Для того, людино, будь вірна св. Йосипові і звертайся з надією до нього у всякій потребі. Поміг він багатьом людям, поможе він і тобі!


Чи правда, що кожна віра добра?

Кажуть лжепророки, що кожна віра добра. А я тебе спитаю: чи кожний кінь, кожний віл, кожна сокира, кожна коса чи серп, кожні ліки добрі? Де там! Хіба нерозумний таке б говорив. Є добрі ліки, але є й погані! Кінь чи віл можуть бути добрими, але можуть бути й ні до чого. Так і з вірою. Єдинодобра, свята і спасительна є та віра, яку приніс нам Ісус Христос і якої навчає свята наша Мати: одна, соборна (католицька) й апостольська Церква! Всі інші віри, хоч би які були вигідні і хоч би якими принадними не видавалися, не є Христові, в них нема ні світла, ні життя, ні спасення.
Чи це розумно, — питати шевця про те, як будують автомобілі, чи робітника з фабрики, — як треба працювати на полі? Чи розумно вірити кожному? Чи розумно вірити в усе, що хто каже проти Церкви й священиків і не переконатися, чи це правда?

Переглядів: 1188 | Додав: Profelin1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

МЕНЮ

Пошук

Ми в контакте

Наше опитування

Що ви найчастіше шукаєте в інтернеті?
Всего ответов: 793
Чи подобається вам цей сайт?
Всего ответов: 671

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0