Християнський сайт "Терноцвіт"



Untitled
Головна » 2011 » Жовтень » 1 » ХРИСТОВА ЦЕРКВА
6:48 PM
ХРИСТОВА ЦЕРКВА

Коли хочемо добратися до краю, який віддалений від нас великим морем, то ми повинні сісти на міцний корабель, інакше ми не перепливемо глибокої води. А наше життя — то глибоке море, яке нам треба вміти переплисти, щоб добратися до того краю, куди збираємось від нашого народження: до Царства Небесного. На цьому морі пливе лише один добрий корабель, що не потопає й безпечно перенесе нас до того небесного краю. Той корабель — це Христова Церква.

Під Церквою ми розуміємо не лише Божий дім, куди ми ходимо молитися, а всіх вірних християн на цілій землі, що визнають одну правдиву Христову віру, приймають одні й ті самі св. Тайни і є в злуці з одним видимим головою, Намісником Христовим, наслідником св. Петра, Папою Римським.

Бо ж до св. Петра й до його наслідників Ісус Христос сказав: " Ти — Петро (скеля), і на цій скелі збудую Мою Церкву, і ворота пекельні не переможуть її: і дам тобі ключі Царства Небесного: і що зв’яжеш на землі, буде зв’язане на небесах, а що розв’яжеш на землі, буде розв’язане на небесах”(Мт. 16, 18-19).

Ісус Христос установив Свою Церкву для того, щоб вона нас навчала, вказувала дорогу до Царства Небесного, підтримувала нас, подавала нам ласки й дари Святого Духа для нашого спасення.

Святі Отці часто порівнюють Христову Церкву з кораблем Ноя. І слушно, бо, як лише ті спаслися, що були в кораблі Ноя, так і від вічної погибелі лише ті можуть спастися, що плавають на кораблі Христової Церкви. Тільки у Христовій Церкві — єдиноспасительна віра — наука Ісуса Христа в своїй чистоті, що вийшла з уст Спасителя і Його Апостолів, що провадить до Небесного Раю. Тільки в Христовій Церкві збережені Божі заповіді так, як їх має зберігати кожна людина, коли хоче бути спасенною. Тільки в Христовій Церкві знайдемо Його святі Тайни, які Він дав людському родові, щоб легше здобути вічне щастя, Божа ласка, що є конче потрібна для вічного спасення.

Церква Христова є кораблем вічного життя, що не може ні втопитися, ні зблудити, бо сам Святий Дух є його провідником. Цей корабель пливе тихенько по морі людського життя і провадить своїх людей. Довкола цього корабля шумить безупинна буря, та даремно біситься пекельна сила, Христовий корабель не потоне ніколи.

Дорогий християнине! Чи хочеш ти спасти свою душу? Коли так, то не виходи з цього Христового корабля! Будь вірним членом Христової Церкви і пам’ятай про слова св. Кипріяна: "Не може мати Бога за батька той, хто Церкву не має за матір”.


Переглядів: 1462 | Додав: Profelin1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

МЕНЮ

Пошук

Ми в контакте

Наше опитування

Що ви найчастіше шукаєте в інтернеті?
Всего ответов: 793
Чи подобається вам цей сайт?
Всего ответов: 671

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0