Християнський сайт "Терноцвіт"



Untitled
Головна » 2011 » Жовтень » 16 » СМЕРТЬ ПРАВЕДНОЇ ЛЮДИНИ
1:27 AM
СМЕРТЬ ПРАВЕДНОЇ ЛЮДИНИ

Коли зближається кінець життя, праведний християнин не обманює себе щодо своєї будучності. У свій час він складе заповіт, завчасно прикличе до себе священика, щоб при добрій пам’яті висповідатися й прийняти св. Тайну Оливопомазання, що очистить його від наслідків гріхів і зміцнить його в останній боротьбі проти злого духа, що навіть в останню мить рад би стягнути душу в пекло на муки.

При постелі вмираючого праведника бачимо Ангела, що стирає зі своєї книги сім головних гріхів, другий Ангел мечем проганяє злого духа. Третій при голові вмираючого підтримує його небесною надією і вказує вгору, звідки ясні промені сходять, де на душу чекають ворота небесного Єрусалима й Ангели, щоб відпровадити її до милосердного Судді.

Дорогий Читачу! Добра смерть, яка нам забезпечить невимовне вічне щастя, є найбільшим добром, учасниками якого ми можемо бути, але повинні наперед заслужити її добрим життям.

Уяви собі, що смерть стоїть перед тобою. Подумай, чи заслужив ти на добру смерть? У якому стані сьогодні твоя душа? Чи все в тебе впорядковано? Сьогодні, ще є час, але завтра його може вже не бути.
Переглядів: 1084 | Додав: Profelin1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

МЕНЮ

Пошук

Ми в контакте

Наше опитування

Що ви найчастіше шукаєте в інтернеті?
Всего ответов: 793
Чи подобається вам цей сайт?
Всего ответов: 671

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0