Християнський сайт "Терноцвіт"



Untitled
Головна » Архів матеріалів
Один місіонер багато трудився, щоб навернути одне село до Бога. Більша частина людей навернулася, та все-таки залишились деякі, що відкладали своє покаяння. "Що робити, щоб і ті, інші, навернулися?” — питали місіонера добрі душі. "Жийте згідно зі своєю святою вірою, а ті люди, бачачи ваш добрий приклад, навернуться до Бога,” — була відповідь місіонера. І так сталося.

Дорогий християнине! Місіонером, апостолом є кожний, хто живе згідно з вірою і дає добрий приклад. Хто пізнає нашу віру, той повинен визнати, що тільки вона — правдива і свята.

1.    Віра наша правдива, тому треба ЇЇ визнавати сміло і явно. Святий Павло говорить: "Серцем-бо вірується в правду, устами ж визнається на спасіння.” Цими словами св. Апостол говорить, що, коли ми віру свою явно визнаємо, то будемо спасенні. І сам Ісус Христос каже нам це: "Кожний, хто визнає мене перед людьми, того і я визнаю перед Отцем моїм.” Та й чого мав би христ ... Читати далі »
Переглядів: 1078 | Додав: Profelin1 | Дата: 2011-10-01 | Коментарі (0)

1.    Не забувай ніколи, що маєш одну душу, щоб її спасти, одне небо, щоб на нього заслужити, одно пекло, щоб його обминути. "Яка користь людині, як світ цілий здобуде, а занапастить власну душу?” (Мт. 16, 26).

2.    Бійся гріха й пильно стережися його. "Чувайте й моліться, щоб не ввійшли у спокусу” (Мт. 26, 41).

3.    Уникай нагоди до гріха. "Хто любить небезпеку, в ній і загине” (Сирах).

4.    Часто молися."Хто молиться, буде спасенний, хто не молиться, загине” (св. Альфонс).

5.    Часто сповідайся і причащайся. "Добра сповідь гасить вогонь пекла” (св. Кипріян). "Хто тіло моє їсть і кров мою п’є, той живе життям вічним” (Ио. 6, 54).

6.    Не соромся ніколи своєї віри й не бійся сповняти свої релігійні обов’язки. "Хто б соромився мене та моєї науки, того Син Чоловічий буде соромитися, коли прийде у славі своїй” ... Читати далі »
Переглядів: 1106 | Додав: Profelin1 | Дата: 2011-10-01 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6

Форма входу

МЕНЮ

Пошук

Ми в контакте

Наше опитування

Що ви найчастіше шукаєте в інтернеті?
Всего ответов: 793
Чи подобається вам цей сайт?
Всего ответов: 671

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0