Християнський сайт "Терноцвіт"



Untitled
Головна » 2011 » Жовтень » 1 » СЕРЦЕ ІСУСА - ДЖЕРЕЛО ВСЯКОЇ ПОТІХ
4:36 PM
СЕРЦЕ ІСУСА - ДЖЕРЕЛО ВСЯКОЇ ПОТІХ

Звідки черпали святі люди силу, потіху, радість у своїх терпіннях? Із найсвятішого Серця Христового! З любові до Нього зносили свої терпіння. Любов полегшувала їхні труднощі, прикрощі і терпіння, бо найсвятіше Серце казало їм: "Терпіть зі Мною, тоді пізнаю, що любите Мене!”

Нерозумні ті люди, що шукають сили не в найсвятішому Серці Ісуса, а в людях, танцях, забавах і в приємнощах цього світу. Ті земні "радощі” ніколи не принесуть такого щастя, якого бажає наше серце. Ніколи люди не мали й не матимуть в дочасних насолодах спокою, потіхи й радості, що Господь Бог приготував для тих, які на Нього покладають свою надію. Коли б ти, людино, мала всі радощі цього світу, то й тоді, не була би ти справді щасливою, бо не могла б ті приємнощі уживати вічно на землі. Отже, не на землі шукай правдивої потіхи, сили, радості, а у злуці свого серця з Найсвятішим Серцем Ісуса, бо лише з того святого джерела ти можеш зачерпнути тої сили, що допомагає людині знайти вічне, правдиве щастя.

Дорогий наш Спаситель Ісус Христос так полюбив тебе, людино, що й останню краплю Своєї святої крові пролив за тебе. А Серце Його, списом пробите, й сьогодні розсіває свою безконечну любов. Воно й сьогодні відкрите для цілого світу.

Дорогий Читачу! Злучи й ти свою любов з любов’ю Серця Христового, джерелом усякої потіхи!

"Згадайте слово, що його був я вам вирік: Слуга не більший від пана свого. Переслідували мене — переслідуватимуть і вас. А слово моє зберігали — зберігатимуть і ваше. Та все те робитимуть вам за моє ім’я, не знають бо того, хто послав мене. Якби я не прийшов і не говорив до них, гріха не мали б вони. Та нині нема їм пробачення за їхній гріх! Хто ненавидить мене, той і Отця мого ненавидить. Був би я не вчинив серед них діл, що їх ніхто інший не вчинив, — гріха не мали б вони. А так — ось бачили, і зненавиділи: і мене, і Отця мого. Але щоб здійснилося слово, яке в законі їхньому записано: Зненавиділи вони мене без причини!” (Йо. 15, 20-25).
"Коли хтось каже: "Я люблю Бога”, а ненавидить брата свого, той неправдомовець. Бо хто не любить брата свого, якого бачить, той не може любити Бога, якого він не бачить.” (1 Йо. 4, 20).

Переглядів: 2000 | Додав: Profelin1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

МЕНЮ

Пошук

Ми в контакте

Наше опитування

Що ви найчастіше шукаєте в інтернеті?
Всего ответов: 793
Чи подобається вам цей сайт?
Всего ответов: 671

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0