Християнський сайт "Терноцвіт"



Untitled
Християнський сайт Терноцвіт- це сайт, на якому Ви знайдете кращу християнську музику, християнські пісні, аудіопроводі, християнські фільми, відео, караоке, відеопроповіді, цікаві книги, оповідання, молитви, притчі та багато іншого для Вас і вашої сім'ї.

Основним завданням християнського сайту "Терноцвіт" є поширення слова Божого!!!!

"Iдiть, отже, i зробiть учнями всi народи: христячи їх в iм'я Отця i Сина i Святого Духа; навчаючи їх берегти все, що я вам заповiдав. Отож я з вами по всi днi аж до кiнця свiту."    Цей наказ Iсуса апостоли почали виконувати зараз же пiсля Зiслання Святого Духа. Ми бачимо тепер, двi тисячi рокiв пiзнiше, що Церква Христова iснує на кожному континентi, майже в кожнiй державi свiту. Але, замiсть щоби Церква щораз краще розвивалася, виглядає, що поганство, матерiялiзм i атеїзм стають все сильнiшими. Чому? Бо ми самi занедбали Христа, Його науку, Його Церкву, Його наказ навчати всi народи. Цей наказ вiдносився не тiльки до апостолiв, а до кожного з нас. З хвилиною, коли ми визнаємо Христа, як свого Бога, ми стаємо Його учнями, ми вiд тiєї хвилини покликанi дiлитися своїм знанням про Бога з тими, з якими ми в життi зустрiчаємося.

  Чому? Бо Бог хоче кожну людину спасти. Кожна людина дорожча Йому, нiж все золото й усi дiяманти свiту! Вiн хоче, щоби кожен мав нагоду Його пiзнати, Його полюбити, щоби вкiнцi нiхто не мiг сказати, - "Але я не знав". А, щоби це здiйстити, залежить вiд нас - Його учнiв.

    Кожний з нас є покликаний поширювати Боже Слово, тобто Христову Євангелiю. Це не означає, що всi ми маємо право чи покликання проповiдувати в церквi з проповiдальницi. Не кожен може бути проповiдником, не кожен покликаний бути священиком, не кожному дано однаковi таланти чи здiбностi. Тодi, як можемо ми, миряни, ширити Боже слово?

 Чи це означає, що ми мусимо ходити вiд хати до хати, стукаючи до дверей, як це роблять деякi секти? Нi, не конче. Чи це означає, що ми маємо стояти на роздорiжжях i перехрестях i проповiдувати прохожим, чи виступати по радiо i телевiзiї? Нi. Не кожен з нас покликаний до публiчного життя i не кожному дано хист говорити прилюдно. Бог не вимагає вiд нас нiчого такого, що є поза нашими можливостями. Що вiд нас вимагається? Поперше, ми, як дiти божi, мусимо пiзнати свого Бога, нашого батька i, як Його дiти, полюбити Його. Ми мусимо постiйно вчитися про нього, читаючи часто Святе Письмо й побожну лiтературу. Також Ви можете  долучитись до поширення Слова Божого додаючи цей сайт чи інші християнські сайти за допомогою соціальних закладок...Один з засобів швидкої взаємодії користувачів - соціальні закладки, кнопки за допомогою яких можна легко додати посилання на цікавий матеріал в свою соціальну мережу. На свою сторінку, стіну, приватний розділ.

наші контакти
ternotsvit@gmail.com або 

http://ternotsvit.at.ua/gb
Такі кнопки є на нашому сайті.

Форма входу

МЕНЮ

Пошук

Ми в контакте

Наше опитування

Що ви найчастіше шукаєте в інтернеті?
Всего ответов: 793
Чи подобається вам цей сайт?
Всего ответов: 671

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0