Християнський сайт "Терноцвіт"



Untitled
Головна » 2012 » Квітень » 02

Тернопільська молодь поїде велосипедами на прощу до Унева

    велопроща до Унева 8-21 травня Тернопільське товариство українських студентів-католиків "Обнова" організовує велопрощу до Унівської Лаври (Львівська область). Колона велопаломників подолає 220 кілометрів за маршрутом Тернопіль-Підкамінь-Унів-Зборів-Тернопіль. Велопроща присвячується 120-ій річниці від дня народження Патріарха Йосифа Сліпого та є продовженням ініціативи творення єдиного молодіжного простору, яку запропонувала та реалізовує Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ.

    "Ми маємо бажання поєднатися в м ... Читати далі »

Переглядів: 1299 | Додав: Profelin1 | Дата: 2012-04-02 | Коментарі (0)

Молитовна Хресна дорога у Тернополі зібрала майже 20 тис. людей

Центром Тернополя 1 квітня пройшла хресна хода, у якій за різними оцінками взяли участь близько 20 тисяч осіб. Архиєреї УГКЦ Кир Василій Семенюк, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський, та єпарх Бучацький Кир Дмитро Григорак очолили процесію. Організатором виступила архиєпархіальна комісія у справах молоді та молодіжні організації Тернополя. Молитовні роздуми підготували семінаристи духовної семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого.

У духовних науках організатори серед іншого згадали про проблему розлучень та занепаду християнських цінностей у ро ... Читати далі »

Переглядів: 1588 | Додав: Profelin1 | Дата: 2012-04-02 | Коментарі (1)

Форма входу

МЕНЮ

Пошук

Ми в контакте

Наше опитування

Що ви найчастіше шукаєте в інтернеті?
Всего ответов: 793
Чи подобається вам цей сайт?
Всего ответов: 671

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0